By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
Amaran F22c (EU version)Amaran F22c (EU version)
  • New
€1,250.00Price
This is Caption
Our Latest News
CANON EOS R100

CANON EOS R100

Krijoni kujtime të përsosura vizuale në cilësi të jashtëzakonshme me këtë kamerë intuitive EOS R që është gjithnjë gati. FOR LIFE’S MOST PRECIOUS MEMORIES Paraqitini më së miri kujtimet tuaja me këtë aksesor thelbësor të ditëve tona. EOS R100 vjen me funksione të fuqishme në një trup kompakt dhe ndërthuret me një larmi objektivash për të arritur cilësi të shkëlqyer fotoje dhe videoje. Shkrepni kujtime të përjetshme Shkrepni pa vështirësi çastin që ka rëndësi në detaje të jashtëzakonshme: sensori i madh fotografik 24.1 MP APS-C ofron rendiment më të mirë në grumbullimin e dritës dhe kontroll më të lartë mbi rrezen e qartësisë. Një sensor më i madh Përfitoni rreze autentike qartësie me një sensor që është 4 herë më i madh se smartfonat më në emër. Nuk ka nevojë për marifete që të arrini sfondin e turbullt dhe efektet krijuese të kamerës. KAPNI MOMENTIN Qëndroni në fokus dhe përfitoni precizion të qartë si profesionist. EOS R100 e pikas personin në kuadër për të kapur momentin e duhur teksa ndodh, falë fokusit të fuqishëm Dual Pixel CMOS Auto dhe shkrepjes së vazhduar.1

    Leave a Reply