By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
This is Caption
Our Latest News

Ngrijeni nivelin e tregimit tuaj vizual.Oferta zgjat nga 15 mars-16 shtator 2024

Filter

There are 8 products.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog

Active filters

CANON PRO BUNDLES: EOS C70 Cinema Camera (RF Lens Mount) with RF 70-200mm F/2.8 L IS USM LensCANON PRO BUNDLES: EOS C70 Cinema Camera (RF Lens Mount) with RF 70-200mm F/2.8 L IS USM Lens
 • New
  EOS C70 prezanton teknologjinë e mbërthyeses RF në Cinema EOS System dhe vjen me sensorin e fjalës së fundit 4K Super 35mm DGO të Canon. Me regjistrimin 12-bit RAW, lëvizjen e ngadalësuar 4K 120P, diapazonin e lartë dinamik dhe Eye AF në një trup kompakt ajo e shpie RF System drejt një epoke krejt të re. Paketa PRO BUNDLE qe zgjat deri me 16 shtator ju ofron...
  CANON PRO BUNDLES: EOS C70 Cinema Camera (RF Lens Mount) with RF 70-200mm F/2.8 L IS USM LensCANON PRO BUNDLES: EOS C70 Cinema Camera (RF Lens Mount) with RF 70-200mm F/2.8 L IS USM Lens
  • New
   EOS C70 prezanton teknologjinë e mbërthyeses RF në Cinema EOS System dhe vjen me sensorin e fjalës së fundit 4K Super 35mm DGO të Canon. Me regjistrimin 12-bit RAW, lëvizjen e ngadalësuar 4K 120P, diapazonin e lartë dinamik dhe Eye AF në një trup kompakt ajo e shpie RF System drejt një epoke krejt të re. Paketa PRO BUNDLE qe zgjat deri me 16 shtator ju ofron...
   CANON PRO BUNDLES: EOS R6 MarkII with RF 10-20mm f/4 L IS STM LensCANON PRO BUNDLES: EOS R6 MarkII with RF 10-20mm f/4 L IS STM Lens
   • New
    Paketa PRO BUNDLE qe zgjat deri me 16 shtator ju ofron 700 euro CASH Back nese blini setin :  CANON EOS R6 MarkII+ RF 10-20mm F4L IS STM <a...
    CANON PRO BUNDLES: EOS R6 MarkII with RF 10-20mm f/4 L IS STM LensCANON PRO BUNDLES: EOS R6 MarkII with RF 10-20mm f/4 L IS STM Lens
    • New
     Paketa PRO BUNDLE qe zgjat deri me 16 shtator ju ofron 700 euro CASH Back nese blini setin :  CANON EOS R6 MarkII+ RF 10-20mm F4L IS STM <a...
     CANON PRO BUNDLES: XA70 UHD 4K30 Camcorder with BP-828 Lithium-Ion Battery Pack (2670mAh)CANON PRO BUNDLES: XA70 UHD 4K30 Camcorder with BP-828 Lithium-Ion Battery Pack (2670mAh)
     • New
      VIDEO KAMERË : CANON XA70 Paketa PRO BUNDLE qe zgjat deri me 16 shtator ju ofron 150 euro CASH Back nese blini setin :  CANON XA70+Canon BP-828 Lithium-Ion Battery Pack (2670mAh) Një videokamerë profesionale 1.0-inçëshe Type CMOS 4K. Me Dual Pixel CMOS AF, zmadhim optik...
      CANON PRO BUNDLES: XA70 UHD 4K30 Camcorder with BP-828 Lithium-Ion Battery Pack (2670mAh)CANON PRO BUNDLES: XA70 UHD 4K30 Camcorder with BP-828 Lithium-Ion Battery Pack (2670mAh)
      • New
       VIDEO KAMERË : CANON XA70 Paketa PRO BUNDLE qe zgjat deri me 16 shtator ju ofron 150 euro CASH Back nese blini setin :  CANON XA70+Canon BP-828 Lithium-Ion Battery Pack (2670mAh) Një videokamerë profesionale 1.0-inçëshe Type CMOS 4K. Me Dual Pixel CMOS AF, zmadhim optik...
       CANON PRO BUNDLES : Canon EOS R3 Mirrorless Camera with RF 100-300mm f/2.8 L IS USM LensCANON PRO BUNDLES : Canon EOS R3 Mirrorless Camera with RF 100-300mm f/2.8 L IS USM Lens
       • New
        CANON PRO BUNDLES qe zgjat deri me 16 Shtator 2024 , me kombinimin ne blerje te : Canon EOS R3 Mirrorless Camera with RF 100-300mm f/2.8 L IS USM Lens Ju kthen ne llogarine tuaj plot 2000 euro <a...
        CANON PRO BUNDLES : Canon EOS R3 Mirrorless Camera with RF 100-300mm f/2.8 L IS USM LensCANON PRO BUNDLES : Canon EOS R3 Mirrorless Camera with RF 100-300mm f/2.8 L IS USM Lens
        • New
         CANON PRO BUNDLES qe zgjat deri me 16 Shtator 2024 , me kombinimin ne blerje te : Canon EOS R3 Mirrorless Camera with RF 100-300mm f/2.8 L IS USM Lens Ju kthen ne llogarine tuaj plot 2000 euro <a...
         CANON PRO BUNDLES: EOS R7 Mirrorless Camera with RF 100-400mm f/5.6-8 IS USM LensCANON PRO BUNDLES: EOS R7 Mirrorless Camera with RF 100-400mm f/5.6-8 IS USM Lens
         • New
          CANON PRO BUNDLES qe zgjat deri me 16 Shtator 2024 , me kombinimin ne blerje te : EOS R7 Mirrorless Camera with  RF 100-400mm f/5.6-8 IS USM Lens Ju kthen ne llogarine tuaj plot 300 euro <a...
          CANON PRO BUNDLES: EOS R7 Mirrorless Camera with RF 100-400mm f/5.6-8 IS USM LensCANON PRO BUNDLES: EOS R7 Mirrorless Camera with RF 100-400mm f/5.6-8 IS USM Lens
          • New
           CANON PRO BUNDLES qe zgjat deri me 16 Shtator 2024 , me kombinimin ne blerje te : EOS R7 Mirrorless Camera with  RF 100-400mm f/5.6-8 IS USM Lens Ju kthen ne llogarine tuaj plot 300 euro <a...
           CANON PRO BUNDLES :EOS R6 MarkII with RF 28-70mm f/2L USM LensCANON PRO BUNDLES :EOS R6 MarkII with RF 28-70mm f/2L USM Lens
           • New
            CANON PRO BUNDLES qe zgjat deri me 16 Shtator 2024 , me kombinimin ne blerje te : EOS R6 MarkII with  RF 28-70mm f/2L USM Lens Ju kthen ne llogarine tuaj plot 700 euro <a...
            CANON PRO BUNDLES :EOS R6 MarkII with RF 28-70mm f/2L USM LensCANON PRO BUNDLES :EOS R6 MarkII with RF 28-70mm f/2L USM Lens
            • New
             CANON PRO BUNDLES qe zgjat deri me 16 Shtator 2024 , me kombinimin ne blerje te : EOS R6 MarkII with  RF 28-70mm f/2L USM Lens Ju kthen ne llogarine tuaj plot 700 euro <a...
             CANON PRO BUNDLES : EOS R5 C Mirrorless Cinema Camera with RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z Lens (Canon RF)CANON PRO BUNDLES : EOS R5 C Mirrorless Cinema Camera with RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z Lens (Canon RF)
             • New
              CANON PRO BUNDLES qe zgjat deri me 16 Shtator 2024 , me kombinimin ne blerje te : EOS R5 C Mirrorless Cinema Camera with  RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z Lens (Canon RF) Ju kthen ne llogarine tuaj plot 700 euro <a...
              CANON PRO BUNDLES : EOS R5 C Mirrorless Cinema Camera with RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z Lens (Canon RF)CANON PRO BUNDLES : EOS R5 C Mirrorless Cinema Camera with RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z Lens (Canon RF)
              • New
               CANON PRO BUNDLES qe zgjat deri me 16 Shtator 2024 , me kombinimin ne blerje te : EOS R5 C Mirrorless Cinema Camera with  RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z Lens (Canon RF) Ju kthen ne llogarine tuaj plot 700 euro <a...
               CANON PRO BUNDLES: EOS C70 Cinema Camera (RF Lens Mount) with Canon RF 24-105mm F/2.8 L IS USM Z Lens (Canon RF)CANON PRO BUNDLES: EOS C70 Cinema Camera (RF Lens Mount) with Canon RF 24-105mm F/2.8 L IS USM Z Lens (Canon RF)
               • New
                EOS C70 prezanton teknologjinë e mbërthyeses RF në Cinema EOS System dhe vjen me sensorin e fjalës së fundit 4K Super 35mm DGO të Canon. Me regjistrimin 12-bit RAW, lëvizjen e ngadalësuar 4K 120P, diapazonin e lartë dinamik dhe Eye AF në një trup kompakt ajo e shpie RF System drejt një epoke krejt të re. Paketa PRO BUNDLE qe zgjat deri me 16 shtator ju...
                CANON PRO BUNDLES: EOS C70 Cinema Camera (RF Lens Mount) with Canon RF 24-105mm F/2.8 L IS USM Z Lens (Canon RF)CANON PRO BUNDLES: EOS C70 Cinema Camera (RF Lens Mount) with Canon RF 24-105mm F/2.8 L IS USM Z Lens (Canon RF)
                • New
                 EOS C70 prezanton teknologjinë e mbërthyeses RF në Cinema EOS System dhe vjen me sensorin e fjalës së fundit 4K Super 35mm DGO të Canon. Me regjistrimin 12-bit RAW, lëvizjen e ngadalësuar 4K 120P, diapazonin e lartë dinamik dhe Eye AF në një trup kompakt ajo e shpie RF System drejt një epoke krejt të re. Paketa PRO BUNDLE qe zgjat deri me 16 shtator ju...