By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
Canon EF 50mm f/1.8 STM LensCanon EF 50mm f/1.8 STM Lens
  • New
This is Caption
Our Latest News

PROMOCIONKRIJONI HISTORINE TUAJ VERORE

Këtë verë, krijoni dhe ruani kutimet që do t’i çmoni përgjithmonë, me kursime ekskluzive në EOS 250 D, PowerShot Zoom dhe shumë më tepër.

MERRNI DERI NË 300Euro CASHBACK
Kompensim për blerjet e reja.
Uljet janë të shprehura në EUR.

ARTIKUJT PROMOCIONALË

Shuma e kthimit të parave

EOS R5

250 EURO

EOS R6

150 EURO

EOS R

100 EURO

EOS RP

75 EURO

EOS M50 Mark II

50 EURO

EOS M200

40 EURO

EOS 5D Mark IV

250 EURO

EOS 6D Mark II

150 EURO

EOS 90D

100 EURO

EOS 850D

75 EURO

EOS 250D

50 EURO

EOS 2000D

30 EURO

Powershot G7x Mark II (all kits)D

30 EURO

Powershot G7x Mark III (all kits (all kits)

50 EURO

Powershot PX

30 EURO

Powershot ZOOM (B2C Essential kits only)

20 EURO

EF 50mm f/1.4 USM

30 EURO

EF 85mm f/1.4 L IS USM

120 EURO

EF 16-35mm f/4L IS USM

150 EURO

EF 16-35mm f/2.8L III USM

170 EURO

EF 24-105MM 4L IS II USM

50 EURO

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

40 EURO

EF 70-200mm f/4L IS II USM

100 EURO

EF 70-200mm f/2.8L IS III USM

150 EURO

RF 50mm f/1.2 L USM

200 EURO

RF 85mm f/1.2L USM

150 EURO

RF 85mm f/1.2L USM DS

150 EURO

RF 85mm f/1.2L USM DS

150 EURO

RF 800mm f/11 IS STM

150 EURO

RF 15-35MM F2.8 L IS USM

20 EURO

RF 24-70MM F/2.8 L IS USM

120EURO

RF 24-105mm f/4 L IS USM

50 EURO

RF 24-105MM f/4-7.1 IS STM

40 EURO

RF 28-70mm f/2 L USM

300 EURO

RF 70-200 f/2.8L IS USM

200 EURO

RF 100-400 IS

50 EURO

RF 100-500mm f/4.5-7.1L IS USM

250 EURO

RF 100mm f/2.8 L IS MACRO

150 EURO

Produktet në ofertë

Oferta vlen nga data 30.05 deri më 14.08.2022, deri sa zgjasin stoqet.