By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
Canon EF 70-200mm f/4L IS II USM Lens
  • -€83.00
  • New
day
:
hour
:
min
:
sec
€912.00€995.00Regular price Price
Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM Lens
  • -€167.00
  • New
day
:
hour
:
min
:
sec
€1,528.00€1,695.00Regular price Price
Canon EOS M50 Mark II Mirrorless Camera
  • -€42.00
  • New
day
:
hour
:
min
:
sec
€723.00€765.00Regular price Price
Panasonic Lumix S5 Mirrorless Camera with 20-60mm and 85mm LensesPanasonic Lumix S5 Mirrorless Camera with 20-60mm and 85mm Lenses
  • -€850.00
  • New
This is Caption
Our Latest News

MERRNI DERI NË 24.500 Lekë CASHBACK
PASI TË KENI REGJISTRUAR KAMERËN
OSE LENTEN TUAJ TË RE NGA SISTEMI EOS R.

Zgjidhni kamerën që i përshtatet më së miri nevojave dhe stilit tuaj, kënaquni me cilësinë e jashtëzakonshme të lenteve RF dhe bëhuni pjesë e gjeneratës së re.

Oferta është e vlefshme deri më 31.12.2021.

Zbatohen rregulla dhe kushtet promocionale.

Lista e produkteve

ARTIKUJT PROMOCIONALË

KTHIMI I PARAVE

EOS R5

25.400 Lekë

EOS R6

15.300 Lekë

EOS R

10.200 Lekë

EOS RP

6.100 Lekë

RF 50mm f/1.2 L USM

15.300 Lekë

RF 85mm f/1.2L USM

15.300 Lekë

RF 85mm f/1.2L USM DS

20.350 Lekë

RF 15-35MM F2.8 L IS USM

15.300 Lekë

RF 24-70MM F/2.8 L IS USM

15.300 Lekë

RF 28-70mm f/2 L USM

20.350 Lekë

RF 24-105MM f/4-7.1 IS STM

2.500 Lekë

RF 24-105mm f/4 L IS USM

7.100 Lekë

RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM

6.100 Lekë

RF 70-200 f/4 L IS

10.200 Lekë

RF 70-200 f/2.8L IS USM

15.300 Lekë

RF 35mm f/1.8 MACRO IS STM

2.500 Lekë

RF 100-500mm f/4.5-7.1L IS USM

18.300 Lekë

RF 85mm f/2 IS STM

3.500 Lekë

RF 600mm f/11 IS STM

3.500 Lekë

RF 800mm f/11 IS STM

4.600 Lekë

Extender RF 1.4x

3.500 Lekë

Extender RF 2x

4.600 Lekë

Partnerët pjesëmarrës

Video Mobile